Waarom zou ik lid worden bij jullie?

We zijn een belangenvereniging voor mountainbikers. Hoe meer geëngageerde leden we hebben hoe sterker onze onderhandelingspositie wordt bij allerhande acties en projecten, zoals je kan zien op de pagina’s acties en projecten.

Leden uiten hun engagement door ofwel lidgeld te doneren of door ons te helpen bij het uitbouwen van projecten en acties.

Wat gaan jullie doen met al die lidgelden?

Om onze belangen op een professionelere manier te behartigen hebben we een VZW opgericht. Het oprichten van een VZW, de administratieve opvolging, het opzetten en onderhouden van een website, enz… kosten geld.

Indien we in de toekomst verder willen gaan in het aanvechten van toegankelijkheidsregelingen zullen we middelen nodig hebben om eventuele experten te kunnen raadplegen (experten natuurbeheer, juridische experten, …) of procedurekosten te betalen.

We dromen er ook van om iemand in dienst te kunnen nemen om ons nog meer slagkracht te geven, maar daarvoor hebben we natuurlijk nog veel grotere financiële middelen nodig. Dat zal dus nog niet voor eerstdaags zijn.

Help je ons groeien? Word dan lid.

Wil je ons als bedrijf steunen? Dat kan ook. Mail je gegevens en het bedrag dat je wil storten naar leden@mbfvlaanderen.be en we sturen je een factuur.

Vanaf begin december ben je meteen lid voor het volgende kalenderjaar